iRest® – Eheyttävä palautuminen

August 19—21, 2022

Turun kesäyliopisto


Description

Teaching language in this course is Finnish.

***

Kenelle kurssi sopii?

Kurssi sopii sekä uusille menetelmästä kiinnostuneille että harjoituksia aiemmin tehneille. Kaikille, jotka haluavat kehittää itsetuntemusta, joustavuutta, hyväksyvää tietoista läsnäoloa ja elämänmyönteisyyttä. Ammattiryhmät, jotka työskentelevät työuupumuksen, unihäiriöiden, kroonisen kivun, tai posttraumaattisen stressioireyhtymän kanssa voivat saada uusia näkökulmia työhönsä. Uupumuksesta ja stressistä kärsivät voivat löytää apuvälineitä palautumiseen. Kurssi sopii hyvin myös tyhy/tyky-kurssiksi.

Sisältö:

Kurssilta saat käytännöllisiä ja tehokkaita tekniikoita ja työkaluja jokapäiväiseen elämään. Opimme toivottamaan tervetulleiksi ja olemaan myös haastavien tunteiden, ajatusten ja uskomusten kanssa. Vastaanottavainen asenne auttaa meitä näkemään asiat sellaisina kuin ne ovat ja löytämään alitajunnassamme olevat vastaukset niihin. Samalla toivotamme tervetulleeksi ilon ja levollisuuden.

Tutkimme olemisen tunnetta ja sen laatua. Olemisen tunnetta lähestymme paitsi sisäistä turvallisuuden tunnetta luoden, myös tutkimalla miten kuinka olemistamme määrittävät käsityksemme ajasta, tilasta, tahdosta, tiedosta ja toimijuudesta.

Pääpaino kurssilla on harjoituksissa ja kokemuksellisessa oivaltamisessa: teemme joka päivä 1-2 pidempää Yoga Nidra harjoitusta (30-45 min), muutamia lyhyempiä meditaatioharjoituksia (n. 5-15 min) sekä pareittain tehtäviä yhteismeditaatioharjoituksia (dyad).

Lue tarkempi ohjelma ja ilmoittaudu Turun kesäylipiston sivuilla:

https://turunkesayliopisto.fi/koulutustarjonta/irest-eheyttava-palautuminen/ 

Address

Sirkkalankatu 4
Turku, Varsinais-Suomi 20520
See map: Google Maps

Teacher

Event Image

Date

Friday, August 19 to Sunday, August 21, 2022